Luizencontrole

Na iedere vakantie worden de kinderen gecontroleerd op luizen. Wanneer er luizen of neten bij uw kind zijn gevonden krijgt u hier bericht over. Het is dan zaak om uw kind meteen te behandelen met speciale luizenshampoo. Als iedereen zich hieraan houdt is het luizenprobleem gauw weer opgelost.

Roken

Op de Elisabeth-Paulusschool geldt een rookverbod voor alle ruimtes in de school. Zowel vóór, tijdens, als ná schooltijd. Deze regeling geldt ook voor alle ouders.

Telefoon

Het gebruik van een mobiele telefoon door de kinderen is op school verboden. Voor verlies en/of beschadiging van dergelijke apparaten is de school op geen enkele wijze aansprakelijk. Kinderen die een mobiele telefoon mee naar schoolnemen, leveren deze voor de les begint in bij de leerkracht. Aan het eind van de schooldag kan de telefoon weer opgehaald worden.

Gevonden voorwerpen

Zeer regelmatig blijven er op school gymschoenen, truien, dassen, boterhamdoosjes, tassen enz. liggen. Deze spullen worden enige tijd bewaard, daarna worden ze naar het goede doel gebracht of gaan ze in de prullenbak. De gevonden voorwerpen liggen in de gang bij de kleedkamers. Wij raden alle kleding en schoenen van uw kind te labelen.​