• Nieuws

Kalender,Kindercommissie, OKA, Maatschappelijk/Sociaal werker,Sportfonds, Schooltandarts, Pippeloentje, BSO, Pinokkio

Kalender februari 

12 februari carnaval met talentenshow
17 t/m 21 februari Krokusvakantie
24 februari Studiedag: vrij
25 februari Eerste schooldag na de vakantie
25 – 26 februari Rapportgesprekken

Kindercommissie ‘75 jaar gedenken in de Spaarndammerbuurt’
Twee van onze leerlingen uit groep 8 doen mee met de organisatie van ’75 jaar gedenken in de Spaarndammerbuurt’. Samen met een afvaardiging van een aantal scholen in onze buurt organiseren zij een gedeelte van het herdenkings-programma op 4 mei. De ideeën die tijdens deze bijeenkomsten worden bedacht, uitgewerkt en uitgevoerd door de leerlingen. Alle kinderen willen graag hun steentje bijdragen aan een gedenkwaardig programma op 4 mei 2020. Zij hebben tijdens de bijeenkomst al veel mooie ideeën bedacht hoe dat er uit zou kunnen zien.

Marjolein Beijst OKA
Marjolein is vertrokken als ouder kind adviseur bij het Ouder Kind Team. Dat betekent dat ze ook niet meer bij ons op school werkzaam is. Het OKT is gestart met de sollicitatieprocedure. We hebben heel fijn met Marjolein samengewerkt en wensen haar het beste!
Ouder- en Kindteam Westerpark
www.oktamsterdam.nl

Maatschappelijk/Sociaal werker op school
Elke eerste woensdag van de maand is Samira aanwezig. Zij is dan in de kamer achter de paddenstoelen.
Samira Mamnouh Bezoekadres:
Mobiel 06 – 53906717 van Limburg Stirumstraat 119
Werkdagen: Dinsdag t/m vrijdag 1051 BA Amsterdam

Sportfonds
Wilt u een sportfonds aanvraag doen en bent u in het bezit van een stadspas? Dan kunt u een aanvraag doen op de website van: https://www.stichtingsina.nl/

Schooltandarts
De schooltandarts komt deze vrijdag weer! Hij is spontaan een beetje eerder dit jaar. 

In de Elisabeth-Paulusschool verzorgt Dynamo de voorschool, de buitenschoolse opvang (BSO), de spelinloop en de talententent.

Voorschool Pippeloentje
De voorschool is bestemd voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Op de voorschool kunnen kinderen samen spelen, leren ontdekken en plezier maken. De pedagogisch medewerkers zijn: Birgit, Lieve en Mischa. Voor meer informatie over de voorschool, over de kosten en inschrijving, bel 020 46 20 333 of mail naar peuters@dynamo-amsterdam.nl . Medewerkers van de afdeling planning en plaatsing helpen u graag verder. Meer informatie op de website.

BSO de Paulustuin
https://www.dynamo-amsterdam.nl/bso-paulustuin/
De BSO is bestemd voor kinderen van 4 tot 13 jaar. De BSO is tijdens school weken geopend van 14.00 tot 18.30 uur en tijdens vakanties van 8.00 tot 18.30 uur. De pedagogisch medewerkers zijn Marianne en Kaoutar. Voor meer informatie over de BSO, over de kosten en inschrijving, bel 020 46 20 333 of mail naar bso@dynamo-amsterdam.nl . Medewerkers van de afdeling planning en plaatsing helpen u graag verder.

Spelinloop Pinokkio
Voor ouders met kinderen van 0 tot 2,5 jaar. De gratis spelinloop van Dynamo is dé plek om andere kinderen en ouders te ontmoeten. De kinderen kunnen lekker spelen en voor de ouders staat de koffie en thee klaar. Op een vast moment wordt er samen fruit gegeten (neem hiervoor uw eigen fruit mee). Kom samen met uw kind een keer langs. U bent van harte welkom. Aanmelden is niet nodig. De spelinloop is gratis. Voor meer informatie kunt u terecht bij de medewerkster van de spelinloop Luma Saeed (maandag, woensdag, vrijdag op school). Meer informatie op de website.

Talententent
Felice Suer is de contactpersoon voor de talententent. Bij de start van de activiteiten zal zij aanwezig zijn. Hieronder haar contactgegevens.
U kunt zich voor de activiteiten online inschrijven.
Dit blok (februari en maart) zijn er de volgende activiteiten:
Yoga 
Theater
Vloggen en bloggen

Felice Suer
Post Oost
Wijttenbachstraat 36 hs
M 06 26 63 52 66
FSuer@dynamo-amsterdam.nl

Postadres:
Dynamo
Postbus 93500
1090 EA Amsterdam
www.dynamo-amsterdam.nl